reklama 11A

Patrik Kittel vyhrál Grand Prix kür při finále Světového poháru v drezuře

ikonka

Volnou sestavou na hudbu vyvrcholilo v pátek finále Světového poháru v drezuře. Vítězem této prestižní soutěže konané v saudskoarabském Rijádu se stal švédský jezdec Patrik Kittel na dvanáctiletém valachovi Touchdown.
19.04.2024 21:33  |  Autor: Josef Malinovský  |  Foto: FEI/Martin Dokoupil  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Velmi těsné rozdíly v hodnocení zaznamenaly v Rijádu tři nejúspěšnější dvojice v páteční Grand Prix Freestyle při finále Světového poháru v drezuře. 
 
Vítězem se stal nakonec Patrik Kittel ze Švédska s valachem Touchdown, jehož výsledné skóre bylo 81,661 %. Druhá skončila s 81,429 % Dánka Nana Skodborg Merrald v sedle hřebce Blue Hors Don Olymbrio. Pouhých 25 tisícin procenta na ni ztrácela německá super star Isabell Werth na hřebci DSP Quantaz. 
 

Psali jsme: Charlotte Fry vyhrála úvodní Grand Prix ve finále Světového poháru v Rijádu

 
Také na dalších příčkách skončili němečtí reprezentanti – Mathias Alexander Rath s hřebcem Destacado FRH byl čtvrtý s výsledkem 77,850 % a na pátém řádku figuruje Raphael Netz na valachovi Great Escape Camelot. Jeho výkon rozhodčí ohodnotili 76,482 %. 



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE