reklama 11C

Letní cenu v Chuchli vyhrál Němec Prause. Finišman Opatrný chyboval

ikonka

Všech deset dvojic postupovalo do finále Letní ceny Velké Chuchle bez trestných bodů a pěti z nich se podařilo bezchybnou jízdu zopakovat i napodruhé. Nejrychlejší jízdy předváděl Aleš Opatrný se Samsonitem, ale pozici finišmana využít nedokázal.
01.09.2019 19:11  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

 
Díky nejlepšímu základnímu parkuru nastupoval jako poslední do finále parkurové Letní ceny Velké Chuchle Aleš Opatrný v sedle valacha Samsonite. Do cíle dojel opět v bezkonkurenčně nejrychlejším čase, ale v závěru jednou chyboval a propadl se tak až na šestý řádek konečné výsledkové listiny.
 
Z vítězství se tak radoval německý jezdec Manuel Prause s valachem Cadillacem. Jeho čas byl 49,05, což bylo o více jak tři sekundy více než v případě Opatrného. Ostatní dvojice se již pod hranici 50 vteřin nedostaly. Druhou příčku obsadil díky bezchybné jízdě v čase 52,14 Karel Polák s hřebcem Empire 1. Třetí byl Jiří Papoušek se Stakatou a čtvrtý Ondřej Pospíšil na Einfachovi. Do elitní pětice se dostal ještě další Němec – Volkmar Schadock na hřebci Casaretto. 
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže. Internetová televize EquiTV.cz průběh všech nedělních soutěží v rámci Letní ceny Velké Chuchle vysílala živě a připravuje jak nezkrácený záznam, tak zpravodajskou reportáž. Sestřih finále hlavní soutěže odvysílá také Česká televize v pravidelném středečním jezdeckém bloku na programu ČT Sport.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE