reklama 11C

Jiří Nesvačil junior je po drezurách CAI3* Nebanice pátý. Vede Aillaud

ikonka

Ve čtvrtek zahájily v Nebanicích mezinárodní vozatajské závody CAI3* drezurními zkouškami jednospřeží a čtyřspřeží. V královské kategorii čtyřspřeží se nejlépe z trojice zástupců rodiny Nesvačilů umístil Jiří junior, který dokončil jako pátý.
02.08.2019 07:57  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Ve čtvrtek dopoledne celý soutěžní mítink CAI3* v Nebanicích zahájily drezury jednospřeží. Se známkou 47,13 se ujala vedení Němka Marie Tischer, za níž následují její krajané Jessica Wächter a Fokko Straßer. Z našich vozatajů se dařilo Liborovi Kurkovi. Ten s Husarem dojel jako sedmý, když od rozhodčích získal hodnocení 59,17 bodů. Čtrnáctý je Ota Bareš s Desperadem 3, ten má skóre 66,72.
 
Ve čtyřspřeží jsme mohli držet palce všem třem Nesvačilům startujícím v této vozatajské kategorii. Jiří Nesvačil junior se známkou 55,84 dokončil pátý. Jeho otec se zařadil na deváté místo s 64,30 body. Radek je aktuálně jedenáctý. Do sobotního maratonu bude vstupovat s 65,43 body. Nejnižší penalizaci má Benjamin Aillaud z Francie, a to 44,45 bodů.
 

PSALI JSME: Aillauda čeká ve Světovém poháru v Nebanicích těžká obhajoba triumfu

 
Velmi pěkný výkon předvedl i Glenn Geerts z Belgie, jenž dovezl 47,78 bodů. Třetí je Georg von Stein s Německa s 51,64 body. Před Jiřím Nesvačilem juniorem je ještě další světová hvězda – Jérome Voutaz se Švýcarska – ten má přesně o jeden bod méně než český reprezentant. 
 
Kompletní výsledky najdete na adrese www.sprezeni-cjf.cz. V pátek jsou na programu v Nebanicích drezury dvojpřeží. První půlka startovního pole se představí od 10.00 hodin, druhá od 13.20 hodin. Sobotní maraton začíná v 10.00 stejně jako nedělní parkur.
 
Foto Šárka Veinhauerová – www.fotosarka.cz




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE