reklama 11D

Irům se při prosincovém CSI v Londýně daří

ikonka

V Londýně pokračoval program mezinárodních závodů CSI5*-W během čtvrtečního dne 20. prosince. Poté, co ve středu zvítězil dvakrát irský zástupce Darragh Kenny, ve čtvrteční nejvyšší soutěži nenašel přemožitele další Ir, a to Shane Breen…
21.12.2018 08:01  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V britském Londýně se irským zástupcům skutečně daří. Nejvyšší soutěž čtvrtečního dne se jela na parkuru 150 centimetrů vysokém a o vítězi se rozhodovalo v rozeskakování. Do něho se probojovalo celkem patnáct dvojic.

Mezi nimi byl i středeční dvojnásobný vítěz Darragh Kenny, tentokrát však třikrát chyboval a jeho výsledek na elitní desítku nestačil.

Úspěšný však byl jiný Ir, a to Shane Breen. V sedle třináctiletého hřebce Golden Hawk absolvoval rozeskakování bezchybně a v nejlepším čase 33,41 vteřiny. Díky tomu se radoval z vítězství.

Druhé místo pro sebe získal Steve Guerdat, který s dvanáctiletým valachem Corbinian zaostal za vítězem jen několik desetin vteřiny, kdy dokončil v čase 33,91 vteřiny. Větší časový rozestup pak bylo možné sledovat na třetí příčce. Tu s čase, 35,14 sekund získal norský jezdec Geir Gulliksen s Gin Chin van het Lindenhof.

 

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE.

Ilustrační foto: Shane Breen při PPO. Foto Kateřina Návojová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE