reklama 11D

Hvězdná sestava pro Světový pohár ve Stuttgartu

ikonka

Tři disciplíny se představí při Světovém poháru ve Stuttgartu. Vedle drezury a spřežení to budou také skoky. Do Německa míří během třetího listopadového týdne evropská parkurová špička. Triumf v Grand Prix bude obhajovat Steve Guerdat...
13.11.2018 14:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Steve Guerdat bude obhajovat vítězství ve Světovém poháru ve Stuttgartu. Foto: FEI / Cara Grimshaw
 
Soupiska jezdců pro páté kolo Světového poháru Západoevropské ligy 2018/2019 je plné zvučných jmen. Závody se budou konat ve Stuttgartu v rámci mítinku German Masters ve dnech 15. – 18. listopadu. Nejpočetnější a velmi silnou ekipu má pořádající země. Nastoupí mimo jiné Ludger Beerbaum, Marcus Ehning, Christian Ahlmann nebo vítězka Světových jezdeckých her 2018 Simone Blum.
 
Z Francie dorazí Simon Delestre a Penelope Leprevost, Belgii budou reprezentovat Pieter Devos, Jos Verlooy nebo Olivier Philippaerts. Diváci uvidí také Iry Denise Lynche, Billyho Twomeyho a Michaela Duffyho. Z Italie přijedou Alberto Zorzi či Lorenzo de Luca. Opomenout nesmíme také švýcarské reprezentanty Pia Schwizera a Steva Guerdata nebo Švédy Pedera Fredricsona a Henrika von Eckermanna. Do Stuttgartu se chystá také slovenský zástupce Bronislav Chudyba. 
 
V čele bodování Západoevropské ligy je Švýcar Martin Fuchs, druhý je Kevin Staut z Francie. Ani jeden z nich se v pátém kole neobjeví, velkou šanci na postup vzhůru bude mít třetí Steve Guerdat. Ten bude navíc v pozici obhájce loňského prvenství.
 
Skákat se začne 15. listopadu, soutěž Světového poháru je na programu v neděli.
 

Výsledky z German Masters najdete TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE