reklama 11B

Patteet ovládla skokový Světový pohár v Helsinkách

ikonka

Další důležité body sbírali světové parkurové jedničky v rámci Světového poháru 2018/2019 Západoevropské ligy tentokrát ve finských Helsinkách. V neděli 21. října se z vítězství radoval Belgičanka Gudrun Patteet…
21.10.2018 19:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Druhé kolo skokového Světového poháru 2018/2019 se uskutečnilo ve finských Helsinkách. Nedlění soutěž s výškou překážek 140 – 165 cm bezmála čtyřicet dvojic.

Elitní desítka se čistým základním kolem probojovala do rozeskakování, kde se ale hned sedmi koním podařilo bezchybný výkon zopakovat. Konečným pořadím tak zamíchal výsledný čas.

Nejrychlejší bezchybný výkon předvedla dvojice z Belgie. Gudrun Patteet spolu s koněm Sea Coast Pebbles Z protnula cílovou pásku v čase o bezmála dvě deseti sekundy rychlejším než druhý Hans-Dieter Drehen (GER), který v této zkoušce sedlal koně Embassy II. Do elitního tria se přidal s rozdílem pouhých čtyř setin sekundy Švéd Peder Fredricson, a to spolu s koněm Hansson WI.

Další možnost připsat si body do žebříčku budou mít jezdci spadající do Západoevropské ligy hned následující víkend, a to v italské Veroně.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE