reklama 11A

GCL v Madridu vyhráli London Knights. Prague Lions závod nedokončili

ikonka

Páté kolo série Global Champions League v Madridu absolvovaly bez penalizace tři týmy. S rozdílem necelé sekundy zvítězili London Knights před New York Empire. Třetí jsou Madrid in Motion. Prague Lions po pádu Anny Kellnerové soutěž nedokončili.
18.05.2019 19:01  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Hned šest celků nastupovalo do sobotní druhé části soutěže Global Champons League v Madridu s čistým kontem. Třem se podařilo nulu na bodovém kontě udržet, a tak o konečném pořadí rozhodly součty časů sobotních výsledků. 
 
Celkem 135,74 sekundy zapisovali Londýnští rytíři – Martin Fuchs s Chaplinem a Ben Maher na valachovi Explosion W. Jen o devět desetin sekundy pomalejší byli New York Empire, které reprezentovali Spencer Smith na dvanáctiletém valachovi Theodore Manciais a Scott Brash s desetiletým Hello Jeffersonem. Deset sekund pak ztráceli Madrid in Motion zastoupení Ericem van der Vleutenem na třináctileté klisně Wunschkind a Maikel van der Vleuten na jedenáctileté Daně Blue. 
 
Družstvo Prague Lions bohužel závod nedokončilo. Anna Kellnerová s klisnou Catch Me If You Can Old postihl na parkuru pád, který znamenal vyloučení. Její týmový kolega Marc Houtzager s dvanáctiletým valachem Sterrehof´s Calimero odstartoval alespoň v rámci kvalifikace do Grand Prix, do níž díky čistému výkonu postoupil.
 

Kompletní výsledky soutěže najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Stefano Grasso / GCL a David Horváth / CET




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE