reklama 11B

Finále Super Cupu 2019: Diváci v O2 areně byli svědky velkých zvratů

ikonka

Dramatické a do poslední chvíle otevřené bylo finále Super Cupu, jímž v neděli 24. listopadu vyvrcholilo Prague Playoffs v O2 areně. Vítězství v prestižní týmové soutěži si odnesli Shanghai Swans, kteří vstupovali do druhého kola až na třetím místě.
25.11.2019 14:34  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12D


Jako základní stavební kámen jejich úspěchu se ukázal Daniel Deusser, který v sedle desetileté bělky Jasmien vd Bisschop předvedl v obou kolech bezchybné jízdy. Po jedné nule si připsali také Peder Fredricson na H&M Christianovi K a Pius Schwizer na Cortney Coxovi. Celkem nasbírali Shanghai Swans 12 trestných bodů.

Před druhým kolem vedli Cannes Stars před Paris Panthers, ale oba celky se v rozhodující chvíli nevyvarovaly chyb. Cannes Stars zatížili své konto ve druhém kole 25 trestnými body a klesli na čtvrté místo. Paris Panthers se navzdory dvěma čistým kolům Gregoryho Watheleta s MJT Nevadosem museli spokojit s pátou příčkou.

Na pódium se tak probojovala dvojice týmů, které po prvním kole musely čekat na zaváhání soupeřů. Druhé místo vybojovali Monaco Aces ve složení Laura Kraut, Jos Verlooy a Julien Epaillard. Třetí skončili Madrid In Motion, za které nastoupili Mark McAuley, Maikel van der Vleuten a Eduardo Álvarez Aznar.

 





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE