reklama 11A

Schober opět překazil české vítězství. Druhá skončila Helebrantová

ikonka

Německý jezdec Philipp Schober si připsal v pražské O2 areně druhé vítězství při CSI2*. A podruhé předjel vedoucího českého reprezentanta. Tentokrát si pro krásné druhé místo dojela nadějná jezdkyně Anna Helebrantová. Chybělo jí pouze 0,51 vteřiny.
24.11.2019 12:26  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Nedělní úvodní soutěž CSI2* Radiožurnálu při Global Champions Prague PlayOffs byla hodnocena na čas a velice dobře se z české ekipy prezentovala Anna Helebrantová. Jezdkyně se startovní pozicí pět zajela s osmiletým Epo van de Achterhoek Z bezchybně a ve výborném čase. V tu dobu to znamenalo dokonce náskok deseti vteřin na zbytek startujících. Soutěž však byla na začátku a bylo třeba počkat na další průběh. 
 
Tři jezdci nakonec překonali její čas 53,96 vteřiny, avšak pouze jeden u přitom udržel konto. Vítězem se již podruhé při Prague PlayOffs 2019 stal Němec Philipp Schober s valachem Zandigo T S. Jeho čas se zastavil na hodnotě 53,45 vteřin. Třetí skončila Rakušanka Josefina Goess-Saurau s Cassijem 2.
 
Absolutně nejrychlejší byl další český jezdec, Aleš Opatrný. S Dukatem VTH se však o vítězství připravil jednou chybou. Jako jediný však dokončil v čase kratším, než je 53 vteřin. Stejně tak čisté konto neudržel Ondřej Zvára s Chaccolanem, jehož čas byl o něco lepší než nakonec druhé Helebrantové. 
 
Na dekorování pro osm nejlepších jsme měli celkem tři české dvojice. Pěkné čtvrté místo získal Jan Štětina se Zentem S a šestá dokončila Tereza Svobodová s Britanií. 
 
Veškeré informace o Global Champions Prague PlayOffs naleznete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky jsou k zakoupení i přímo u vstupu do O2 areny.
 
Foto Kateřina Návojová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE