reklama 11B

Finále ČSP: Patnáctiletá Eliška Hasnedlová a Vepora ovládly páteční ST

ikonka

Ve středu 18. září odstartoval v Martinicích finálový mítink Českého skokového poháru. Nejvyšší soutěží z úvodních tří dnů byla páteční stočtyřicítka na čas, v níž se nejvíce dařilo Elišce Hasnedlové v sedle desetileté klisny Vepory českého chovu.
20.09.2019 19:29  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Středeční rozcvička v rámci finálového mítinku Českého skokového poháru v Martinicích vrcholila soutěží do 125 centimetrů, která se jela na čas. Zde si pro prvenství dojel Matěj Kotalík na koni Lord Rafael.
 
Ve čtvrtek 19. září bylo na programu jedno z dalších kol v rámci Czech Junior Cupu, kde měli umístění účastníci šanci ještě nasbírat cenné body do žebříčku. V této soutěži s handicapem pro kategorie dětí a juniorů zazářil Viktor Skutecký na koni Jolly Joker.
 
Čtvrtečním vrcholem bylo pak jednohvězdové ST, tedy soutěž s výškou překážek do 135 centimetrů, hodnocené rovněž na čas. Vítězství zde připadlo favoritovi finále Českého skokového poháru, Janu Štětinovi v sedle koně Gylord-S.
 
Zatímco účastníky Czech Junior Cupu čekalo v pátek hodnocení stylu a amatéry finálové kolo, více než šedesát dvojic se chystalo do stočtyřicítky, která se jela na čas a byla nejvyšší soutěží dne. Vítězství si v této generálce před sobotní Velkou cenou Martinic zajistila teprve patnáctiletá Eliška Hasnedlová v sedle desetileté klisna Vepora pocházející z českého chovu.
 
Kompletní výsledky můžete sledovat ZDE.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE