reklama 11D

Dění v týdnu: V Mexiku pokračuje GC, Češi míří na sedm zahraničních akcí

ikonka

Třetí kolo Global Champions proběhne o druhém dubnovém víkendu v Mexiku. V plánu je také řada akcí v zahraničí, na které jsou nahlášení čeští jezdci. Účastnit se budou mítinků v Itálii, Španělsku, Francii, Nizozemsku nebo na Slovensku.
09.04.2024 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Foto: Stefano Grasso  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 

V týdnu od 8. do 14. dubna se uskuteční šest mezinárodních parkurových závodů v zahraničí s českou účastí. Anna Kellnerová je přihlášená na CSI do St. Tropez, v Arezzu bude závodit Natálie Kovářová a do Olivy míří Veronika Jelínková a Vanessa Ingrid Pecina.
 
Polské CSI Glinik Zaborowski je cílem pro Zuzanu Cigánovou, Zuzanu Ciompovou a Viktorii Pospíšilovou. Větší výprava je nahlášená na CSI do Lince. Na soupisce je Jan Štětina a spolu s ním Nikola Simandlová, Adéla Ježková a Natálie Ježková. V Kronenbergu budou skákat Valentýna Kuková, Kateřina Bubáková, Kristýna Schütte a Jiří Tměj.
 
Fanoušky bude zajímat také další mítink série Global Champions, který se odehraje v Mexico City. Z českých jezdkyň, které letos závodí v týmové soutěži Global Champions League, není přihlášená ani jedna. Za Prague Lions nastoupí Belgičan Thibeau Spits a Mexičan Fernando Martinez Sommer, tedy stejná dvojice, která uspěla v předešlém kole v Miami.
 
Drezurní příznivci si přijdou na své díky CDI v Šamoríně, kde se předvedou Alice Hubáčková a Anna Milena Appeltová v kategorii dětí a Viktorie Kudelová s Eliškou Skřivanovou mezi mladými jezdci.
 
Šestnáct akcí je v tuzemském kalendáři. Ve Zduchovicích se koná závod Channel Star, do Opřetic se vypraví účastníci Amateur Jump Tour. Skákat se bude třeba také v Olomouci.



Veškerý obsah na webech Jezdci.cz, EquiTV a EquiRada je dostupný zdarma. Kvalitní materiály ovšem něco stojí a příjmy z reklamy chod redakce plně nepokryjí. Příspěvkem 100 Kč podpoříte naši autorskou tvorbu a získáte 1 měsíc členství ve fanclubu. Další podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE