Dění v týdnu: Češi v zahraničí. Stuttgart zažije trojí Světový pohár

ikonka

Během druhého listopadového víkendu nabízí tuzemský kalendář pouze hobby akce. Čeští jezdci vyráží do zahraničí, kde je halová sezona v plném proudu. Pokračuje také série Světového poháru. Ve Stuttgartu pojedou vozatajové, skokani i drezurní jezdci.
08.11.2022 17:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB

 

V České republice můžete během druhého listopadového víkendu zamířit pouze na hobby akce, ale zahraniční kalendář je plný oficiálních halových závodů. Pojede se i další kolo série Světového poháru, kdy se do Stuttgartu sjedou nejlepší jezdci hned ve třech disciplínách. O body budou soutěžit skokani, drezurní jezdci a vozatajové. 
 
Čeští reprezentanti se také představí v zahraničí. Mezinárodní drezurní závody CDI v Motěšicích si vybraly mladé jezdkyně. Alice Hubáčková a Anna Marie Křížová nastoupí do rundy pro děti, představí se juniorka Eliška Šteflová. Ta pojede také úlohy v kategorii CDIY spolu s Klárou Dohodilovou. V CDIAm bude startovat Michaela Blatná.
 
Na parkurové závody CSI Kronenberg míří Adam Písařík, Anna Marie Vítek a Kristina Vítek. Valentýna Kuková bude skákat na CSI v Lieru.
 
Foto: Lukasz Kowalski / FEI