reklama 11B

Další česká hymna v Budapešti! Opatrný má i sobotní stopětačtyřicítku

ikonka

„Nikdy není špatné slyšet tuhle hudbu,“ napsal s humorem Aleš Opatrný už v pátek na svém instagramovém účtu k videu z dekorování kvalifikace do GP Budapešť. V sobotu se postaral o další českou hymnu při slavnostním vyhodnocení soutěže do 145 cm.
30.11.2019 16:09  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B
 
Aleš Opatrný, Natálie Roučková a Alena Gasperl se účastní CSI2* v Budapešti. V pátek 29. listopadu se dařilo našemu nejúspěšnějšímu reprezentantovi Alešovi Opatrnému. Kvalifikaci do Velké ceny s překážkami do 140 centimetrů ovládl ve dvojici s koněm Dukato VTH, a to zcela suverénně. 
 
Soutěž na čas vyhrál s čistým kontem, když cílem projel za 60,07 sekundy. Druhý Maďar Jármy Vince měl přitom o více než čtyři sekundy horší čas. 
 
Aleš Opatrný stejný parkur absolvoval i s Forewerem bez chyb na překážkách s jedním trestným bodem za překročení času. V dopolední stopětatřicítce pak skončil s Guccim s nulou sedmý. 
 
Sobota 30. listopadu byla pro Aleše neméně úspěšná. Tentokrát byl s Forewerem nejlepším ze čtyřicítky účastníků soutěže do 145 centimetrů. Byl o sekundu a půl rychlejší než druhý Markus Saurugg na koni Baloubet by ETL. Bezchybně se podařilo dojet také Natálii Roučkové s koněm Getway a celkově se umístila na třinácté příčce.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE