Češi dál září ve Fótu. Knoflíček dojel druhý v sobotní úloze stupně T

ikonka

Sobotní úloha IM-1 v rámci mezinárodních závodů CDI ve Fótu vyšla výborně Michalovi Knoflíčkovi, který si s Dublinem dojel pro druhé místo. Druhou příčku zaznamenala také Zuzana Hradilová s Arturem Martini v úloze pro pony.
02.10.2021 18:45  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB


 

Ve velmi dobrých výkonech pokračují čeští reprezentanti při mezinárodních drezurních závodech CDI v maďarském Fótu. Stejně jako v úvodním dni, i v sobotu 2. října se dařilo Zuzaně Hradilové, která s hřebcem Arturem Martini dojela druhá v další úloze pro pony v rámci CDIP. Jejich známka měla hodnotu 68,730 %. Na páté příčce skončila Barbora Kavanová s Icarem VD Bulkshoeve. 
 
Juniorka Viktorie Kudelová obsadila páté a šesté místo v CDIJ. Lépe si vedla s klisnou Icon Grantou, s níž dostala známku 67,882 %. S valachem Ikee si pak vyjela o šest desetin procenta méně.
 
Výborně si vedl Michal Knoflíček s Dublinem v IM-1. S hodnocením přes 69 % obsadil druhé místo. Porazit ho dokázal pouze Belgičan Vincent Marechal na ryzákovi jménem Calibra, který si zapsal 70,765 %. Nejvyšší úroveň je pak v režii francouzské jezdkyně Morgan Barbancon, která ovládla soutěže Short Grand Prix a Grand Prix. V té obsadila první dvě pozice. Vyhrála v sedle Deodora, když dostala téměř 71 %. 
 
Foto: poskytl Michal Knoflíček