reklama 11C

Zelinková zakončila CSI Wiesbaden startem v GP

ikonka

Česká reprezentantka Zuzana Zelinková se představila naposledy při mezinárodních skokových závodech v německém Wiesbadenu během pondělní dne 21. května. Při CSI4* nechyběla český jezdkyně ani v závěrečné Grand Prix, v níž sedlala Caleriho II…
21.05.2018 19:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Zuzana Zelinková odstartovala během pondělního dne celkem dvakrát. S Calerim II se postavila na start nejtěžší soutěže těchto závodů, což byla Grand Prix jedoucí se na parkuru 160 centimetrů vysokém. V prvním kole se česká dvojice dopustila celkem dvou chyb a tento výsledek ji zařadil na 25. příčku ve výsledkové listině.

Tento výsledek na postup do druhého kola nestačil. Do něho se totiž dostalo dvanáct nejlepších dvojic, vedle bezchybných ještě některé s jednou chybou. Z vítězství se nakonec radoval německý zástupce Christian Ahlmann, který se představil s koněm Clintrexo Z. Několik účastníků sice zajelo rychlejší druhé kolo, nevyvarovali se však jednomu shození, které je stálo vítězství.

Česká jezdkyně Zuzana Zelinková startovala tento den při CSI4* ještě s Larimou, a to v soutěži 150 centimetrů vysoké. Ve stupňované obtížnosti se žolíkem získala česká dvojice 52 bodů z 65 bodů možných a umístila se na 23. pozici.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE