reklama 11D

Český tým při Poháru národů v Linzi desátý

ikonka

Páteční program mezinárodních závodů v rakouském Linzi vyvrcholil soutěží Poháru národů při CSIO4*. Na startu nechyběl v pátek 4. května tým reprezentující české barvy ve složení Zuzana Zelinková, Alena Gasperl, Aleš Opatrný a Ondřej Zvára…
04.05.2018 20:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Foto Tomáš Holcbecher

Z nejlepšího výsledku z českých jezdců se na parkuru vysokém 160 cm radoval Ondřej Zvára, který v sedle Cento Lana zaznamenal jediný trestný bod. Dvě chyby pak připsala na konto českého týmu Zuzana Zelinková v sedle Caleriho II. S šestnácti trestnými body protnul cílovou pásku úvodního kola soutěže Poháru národů druhé divize při CSIO4* Aleš Opatrný, který zde sedlal koně Clintgold. O dva trestné body více inkasovala Alena Gasperl, jejíž výsledek v sedle Coupe Daenemark se tak škrtal.

Celkový počet 25 trestných bodů zavřel českému týmu brány do druhého kola a a tímto výsledkem tak uzavíral elitní desítku.

Poháru národů předcházela soutěž s parkurem vysokým 145 cm v rámci Silver Tour při CSIO3*. V této zkoušce se dařilo Zuzaně Zelinkové, když si v sedle Larimy dojela bezchybným výsledkem pro skvělou druhou příčku.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE