reklama 11D

Osmé místo Zelinkové při sobotním CSI Wiesbaden

ikonka

Česká reprezentantka Zuzana Zelinková startovala během sobotního dne 19. května celkem třikrát při mezinárodních skokových závodech CSI4* v německém Wiesbadenu. Nejlepší výkon nakonec předvedla v poslední soutěži dne, a to s Kleiner Lordem 16…
19.05.2018 20:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

O závěr sobotního startovního dne se postarala skoková zkouška s výškou překážek 150 centimetrů. Hodnocena byla na čas a na startu se sešlo mnoho kvalitních účastníků.

Česká jezdkyně Zuzana Zelinková absolvovala parkur s koněm Kleiner Lord 16 a upřednostnila bezchybnou jízdu před rychlostí. Podařilo se jí však dokončit bez trestných bodů a dojela si pro pěkné osmé místo konečného pořadí. Bez trestných bodů se do cíle dostalo právě osm startujících.

Vítězem se v této soutěži stal Brazilec Francisco José Mesquita Musa s koněm Sharapova MCJ.

V předešlé soutěži s výškou překážek 145 centimetrů sedlala Zuzana Zelinková Caleriho II. S ním absolvovala připravenou trasu s celkem 7 trestnými body.

V první soutěži při CSI4* pak sedlala česká jezdkyně Larimu, s níž inkasovala celkem 10 trestných bodů. V tomto případě šlo o parkur 140 centimetrů vysoký.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE