reklama 11D

Z Jezdeckého katalogu 2017: Airbag na koni?

V druhé polovině března 2017 vychází již 4. vydání Jezdeckého katalogu. Tato publikace vychází jak v tištěné (5000 ks), tak v elektronické podobě. Pojďte se začíst do vybraných článků! DNES: I jezdec na koni může mít AIRBAG...
23.03.2017 20:48  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

Airbag pro jezdce na koni? Ano, i takovéto vymoženosti již před časem dorazily do České republiky. Ostatně, první airbag pro jezdectví byl vyvinut v roce 2006 a vypadal velmi podobně, jako motocyklové airbagy. Společnost HELITE dnes nabízí celou řadu produktů určených přímo pro jezdce!

Mnozí jezdci však téma bezpečnosti na koni často podceňují a domnívají se, že helma je dostatečnou ochranou. Jiní se mylně domnívají, že airbag, podobně jako některé ochranné vesty, překážejí v pohybu. Mýty také kolují ohledně jednorázovosti, případně nákladnosti nových náplní. Je proto na čase, aby se všichni dozvěděli o airbagovém oblečení pro jezdce více podrobností.

Pojďte se dozvědět podrobnosti ohledně ochranného oblečení pro jezdce z rozhovoru s Milanem Haasem, ředitelem společnosti HELITE ČR.

 

CELÝ ČLÁNEK NAJDETE V TOMTO ODKAZU




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE