reklama 11D

Z Jezdeckého katalogu 2017: Fakta a statistiky ČJF

V druhé polovině března 2017 vychází již 4. vydání Jezdeckého katalogu. Tato 72stránková publikace vychází jak v tištěné (5000 ks), tak v elektronické podobě. Pojďte se začíst do vybraných článků! DNES: Fakta a statistiky ČJF...
11.03.2017 07:19  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Klasický jezdecký sport, tedy disciplíny, které má pod svými křídly Mezinárodní jezdecké federace (FEI), zastřešuje u nás Česká jezdecká federace (ČJF). Ta je řádným sportovním svazem, členem České unie sportu, a již od roku 1927 také výše zmíněné FEI. 
 
V režii ČJF se odehrávají závody v sedmi disciplínách, z nichž jsou tři olympijské: parkurové skákání, drezura, všestrannost, a čtyři neolympijské: voltiž, vozatajský sport, vytrvalost a reining. ČJF organizuje závody také v disciplínách pro hendikepované sportovce paradrezuru a paravoltiž. Nedílnou součástí je sport dětí začínajících s ježděním na ponících.
 
Čtěte dále a dozvíte se, kolik má ČJF členů, kolik procent zaujímají jednotlivé disciplíny nebo kde se nejčastěji konají jezdecké závody!
 

CELÝ ČLÁNEK SI MŮŽETE PŘEČÍST POD TÍMTO ODKAZEM!

 

Další informace najdete na adrese www.jezdeckykatalog.cz, kde jej již brzy najdete k prolistování či ke stažení v plné verzi! 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE