reklama 11D

Vyzkoušejte doplněk na posílení kopyt Hoof Aid

ikonka

/PR článek/ Společnost Pure Nutrition zastupuje na českém trhu irskou značku Foran Equine, která se již přes čtyřicet let zaměřuje na vývoj doplňků stravy pro koně. Jedním z nich je Hoof Aid, který posiluje pevnost kopyt…
22.02.2018 11:56  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Hoof Aid je prášková forma doplňku bohatého na biotin. Určeného k posílení pevnosti kopyt při denním podávání.

Vhodné pro: Všechny koně a poníky, zejména mladé koně a koně vykazující problémy s kopyty

Tento přípravek ve formě prášku s vědecky ověřeným složením obsahuje: biotin, methionin, zinek, vápník a fosfor, které přispívají k lepšímu stavu a zdraví kopyt. Hoof Aid obsahuje vysoké množství biotinu, u nějž je ověřený příznivý vliv na kvalitu kopyt, a esenciální aminokyseliny methioninu, který přispívá k pevné vnitřní stavbě kopyt. Součástí jsou i hlavní stopové prvky, zinek, vápník a fosfor, které jsou nutné ke zdravé stavbě a pevnosti kopytní rohoviny.

Mladí koně

Mladí koně v růstu vykazují relativně větší přírůstek kopyt při větší celkové potřebě živin. Přípravek Hoof Aid Powder je ověřeným doplňkovým zdrojem živin potřebných ke zdravému růstu kopyt.

Koně vykazující problémy s kopyty

Koně vykazující problémy s kopyty, jako jsou praskliny, křehkost rohoviny, pomalý růst či bílá zrnitost rohoviny, budou mít prospěch z dlouhodobého (4-6 měsíců) podávání přípravku Hoof Aid Powder , protože nová, pevnější rohovina postupně nahradí starou, „problémovou“ rohovinu.

Všechny koně

Během života koně dochází neustále k opotřebovávání kopytní rohoviny. Hoof Aid Powder je určen ke každodennímu používání jako doplněk ke zlepšení stavu kopyt.

Hoof Aid můžete koupit v e-shopu ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE