reklama 11B

Veniss vítězem skokové Grand Prix při CHI Ženeva

Jednu z nejprestižnějších Velkých cen sezóny Grand Prix Ženevy 2016 vyhrál v neděli 11. prosince brazilský jezdec Pedro Veniss. Parkur s překážkami do 160 cm nedokončila taková esa jako Ehning, Lamaze nebo Dubbeldam…
11.12.2016 17:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Pedro Veniss vyhrál GP v Ženevě. Foto: screen web CHI Ženeva
 
Vítězství v Grand Prix při CHI v Ženevě patří mezi parkurovými jezdci k nejatraktivnějším „skalpům“. Letos se po rozeskakování z prvního místa radoval Pedro Veniss (BRA), který v sedle koně Quabri de I´Isle dojel v rozhodující části bez chyb v čase 38,96 sekund
 
O čtvrt sekundy pomalejší byl Belgičan Olivier Philippaerts na Legend of Love a třetí místo získal Scott Brash (GBR) s Ursulou XII. 
 
Celkem sedm dvojic dokázalo zajet bez zaváhání základní kolo i rozeskakování. Těžký parkur však také některé jezdce hodně potrápil. Nedokončila jej i taková esa jako Marcus Ehning, Jeroen Dubbeldam, Eric Lamaze a Gregory Wathelet.
 
Poslednímu jmenovanému se dařilo o den dříve, tedy v sobotu 10. prosince. V sedle Eldorada van het Vijverhof zvítězil tento belgický jezdec v Coupe de Genéve na překážkách do 155 cm. V rozeskakování porazil druhého Kevina Stauta a třetího Nielse Bruynseelse. 
 
Také večerní Credit Suisse Geneve Classic vyhrál belgický jezdec, a to Jerome Guery na Papillon Z. Druhý byl domácí sportovec Romain Duguet a třetí příčku obsadil Ital Lorenzo de Luca.
 

Výsledky z Ženevy si můžete prohlédnout TADY




Štítky: CSIŽenevaskoky
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE