reklama 11A

Ve Frenštátu se konala generálka na CVI 2016

O uplynulém víkendu, v sobotu 28. května, se ve Frenštátu pod Radhoštěm konaly voltižní závody společně s oblastním mistrovstvím, které byly generálkou na mezinárodní voltižní mítink CVI3*. Ten hostí tento areál již ve dnech 3. – 5. června…
01.06.2016 09:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Fotogalerii připravil Petr Videnka

VÍCE FOTOGRAFIÍ NAJDETE ZDE

 

Poslední květnovou sobotu měli jezdci možnost naposledy si vyzkoušet frenštátské prostředí před chystanými mezinárodními závody CVI3*, CVIJ1* a CVICh1*. Dobrou formu prokázala  Vanesa Krištofová, která nenašla přemožiteleotevřené soutěži i oblastním mistrovství mezi juniory B, a to s velkým náskokem. Na konto získala 7,278 bodů, když jako jediná pokořila sedmibodovou hranici. Stejně jako vítězkakategorii juniorů A, Kateřina Kocurová, se chystá i na nadcházející CVI reprezentovat Českou republiku.

otevřené seniorské kategorii si nakonec pro vítězství dojela Jana Bartoňková, která cvičila na koni Landar a od rozhodčích získala 6,834 bodů. I tato jezdkyně se zúčastní CVI, a to nejtěžší tříhvězdové kategorie. Připomeňme si, že závody CVI bude možné sledovat na EquiTV online, a to TADY.

 

Na kompletní výsledky květnových závodů se můžete podívat v záznamu, viz odkaz níže. Odkaz na stránky pořadatele mezinárodních závodů naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE