reklama 11B

Vavříková závodila při Pavo Cupu v Kronenbergu

ikonka

Ve dnech 5. - 7. července startovala česká jezdkyně Ida Vavříková na drezurních závodech v holandském Kronenbergu. Přestože v tomto areálu se konají především skokové soutěže, tentokrát byl zaplněn drezurními dvojicemi. Závodilo se při Pavo Cupu…
09.07.2018 13:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Česká jezdkyně Ida Vavříkova startovala se svými dvěma koňmi Jorick A(Jefferson) a Incredible Boy. S oběma přitom získala velice dobré výsledky.

S hřebcem Jefferson závodila v kategorii čtyřletých.  I přes to, že zde bylo velice rušné prostředí, a to z důvodu souběžného konaní kvalifikace na skokový Blom Cup a chovatelské soutěže, se kůň prezentoval velice dobře a nenechal se rozhodit. Dvojice získala velice pěkné hodnocení 78 %, a díky tomu obsadila pěkné třetí dělené místo. Stejný výsledek získala i Marieke van der Putten s koněm J´Ampere. Vítězem se stala Saskia van Es s koněm Jaccardo s výsledkem 80 %.

S valachem Incredible Boy dosáhla Ida Vavříková také na třetí nejlepší hodnocení. Na konto si připsala 76 %. Na vítězství bylo i v této soutěži třeba obdržet 80 %, což se podařilo Hanneke Ariens s koněm Ilas.

Díky těmto výsledkům se česká jezdkyně kvalifikovala do semifinále Pavo Cupu. To se bude konat v nizozemském Ermelu.

 

Text a foto: Tomáš Vavřík




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE