reklama 11B

V Hradištku se dařilo plzeňským zástupcům

Tři z pěti oficiálních soutěží se v neděli 7. února staly v Hradištku u Sadské kořistí plzeňských jezdců. Zástupci stáje Schneider, Jiří Luža a Jan Štětina, totiž dokázali zvítězit ve třech soutěžích, konkrétně na parkurech ZL, L* i nejvyšším S*…
07.02.2016 15:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

nejvyšší soutěži závodního dne, parkuru S*, se představilo devět dvojic. Jednalo se o soutěžrozeskakováním, kam postoupila trojice jezdců. Dva koně sedlal Jiří Luža, a právě on si dojel pro první dvě pozice. Nejlepší výkon předvedlBenitem-S, když i napodruhé nechyboval. Jeden trestný bod přivezl do cílekoněm Zento-S, což byl druhý nejlepší výsledek. Rudolf Doležal a Peggy Sue, třetí rozeskakující se dvojice, totiž jednou chybovali.

Zástupci stáje Schneider v předešlé soutěži L* nikoho mezi sebe na přední tři pozice nepustili a rozdělili si je mezi sebou. Nejrychlejší jízdu předvedl Jan Štětina a Celano S, za ním se pak umístil jako druhý Jiří Luža s Benitem-S a tento jezdec uzavřel elitní trio za výkonkoněm Zento-S. Bez chyby dokončilo osm startujících. Druhé vítězství během dne získal Jan Štětina a Fantastico-S na parkuru ZL.

V Hradištku se dále závodilo na parkurech ZM a Z, kde se dařilo Kláře Svobodové. Na parkuru Z s následným rozeskakováním zvítězila s koněm Cassablanca 1, v ZM na limitovaný čas podala nejlepší výkon s Don Conta W. Závodní den otevřela hobby soutěž do 80 centimetrů, kde si pro první místo dojela Petra Kabelková a Fernando Pajkos.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE