reklama 11A

Úspěšné starty Zajícové v CDI Kristianstand

ikonka

Česká mladá jezdkyně Anežka Zajícová se vydala do Norska na mezinárodní drezurní závody CDI Kristianstand. Představila se celkem třikrát, a to od čtvrtečního dne 10. května až do soboty 12. května. Ten den si navíc připsala čtvrté místo…
13.05.2018 10:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká reprezentantka Anežka Zajícová se představila v úlohách pro mladé jezdce při CDIY. Vidět jí bylo možné v sedle koně Stasia EG. Pro nejlepší umístění si česká dvojice dojela během sobotního závěrečného dne, když ve volné jízdě obsadila čtvrté místo. V küru jedoucím se na hudbu si totiž Anežka Zajícová připsala na konto výborné hodnocení v podobě 70,292 %.

Dobré výkony však podala tato reprezentantka i předešlé dny. Hned při prvním startu se dostala na dekorování. Ve čtvrteční úloze Young Riders Team Competition totiž získala 67,696 %, což stačilo na pátou pozici. V soutěži přitom startovalo 16 účastníků.

Podobný výsledek pak předvedla Anežka Zajícová se Stasiou EG v pátek. Od rozhodčích obdržela podobné hodnocení, a to 67,500 %. To v úloze Young Riders Individual Competition znamenalo pro českou dvojici osmou pozici.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE