reklama 11A

Také letos se můžete těšit na Jezdecký magazín

ikonka

Již od roku 2013 pro vás internetová televize EquiTV připravuje pravidelný patnáctiminutový sestřih toho nejzajímavějšího, co se děje v jezdectví nejen na českých kolbištích. Na Jezdecký magazín se můžete těšit i v sezoně 2018. Startuje od 1. února!
31.01.2018 13:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Celkem čtyřicet dílů Jezdeckého magazínu vás čeká v sezoně 2018. Sledovat jej budete moci tradičně v premiéře každý čtvrtek od 18.00 na programu Sport 5 a najdete jej i ve vysílání Regionální televizi, na kanálu YouTube internetové televize EquiTV i na webech www.equitv.cz a www.jezdci.cz.

Jezdecký magazín vám navíc opět přinese možnost soutěžit s každým dílem o poukaz v hodnotě 500 Kč na nákup v e-shopu Bukefalos. Stačí se zaregistrovat na webu www.jezdeckymagazin.cz k odběru novinek o nových dílech našeho pořadu. Všichni registrovaní uživatelé od nás každý týden obdrží prostřednictvím e-mailu jednoduchou soutěžní otázku. Odpověď na ní se dozvíte také z aktuálního dílu Jezdeckého magazínu. 

Ten, kdo odpoví správně jako 10. v pořadí, obdrží od nás výherní poukázku v hodnotě 500 Kč do obchodu Bukefalos. Jména výherců z předešlých soutěží a další podrobnosti najdete na již zmíněné internetové adrese www.jezdeckymagazin.cz.

Na první díl Jezdeckého magazínu se můžete těšit ve čtvrtek 1. února od 18.00 hodin na programu Sport 5! Tak si jej nenechte ujít!




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE