reklama 11B

Světový pohár spřežení pokračuje londýnským kolem

ikonka

V termínu 15. – 16. se v londýnské hale Olympia uskuteční již páté kolo Světového poháru spřežení 2017/2018. Divokou kartu pro tento mítink získal Australan Boyd Exell, který se svým čtyřspřeží vede po uplynulých čtyřech kolech žebříček…
13.12.2017 17:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Společně s dalšími koly Světového poháru v drezuře i ve skocích se v londýnské hale bude soutěžit také v rámci Světového poháru spřežení.

Program CAI-W zahájí páteční soutěž, která je naplánována na 12:45. Další zkouška, která bude započítávána do žebříčku SP 2017/2018, se uskuteční hned den na to, a to od 18:30.

Celkem sedm spřežení zde bude bojovat o důležité body. Na startu nebude chybět ani doposud vedoucí australské čtyřspřeží Boyda Exella, které pro tento mítink získalo divokou kartu. Spolu s ním získal divokou kartou britský reprezentant Daniel Naprous.

V nizozemských barvách odstartuje dvojice spřežení, a to Koosa de Ronde a Ijsbanda Chardona. Nebude zde chybět ani americké spřežení Chestera Webera, belgické spřežení Glenna Geertse nebo francouzské spřežení Benjamina Aillauda.

Startovní i výsledkové listiny tohoto mítinku najdete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE