reklama 11D

Sobotní podvečer při CSI5 v Londýně pro Allena

ikonka

Sobotní závěr v londýnské Olympii dne 16. prosince patřil skokové soutěži při CSI5*, kde na jezdce čekal parkur 155 centimetrů vysoký. O vítězi rozhodovalo jedno rozeskakování, v kterém se nejlépe představil irský jezdec Bertram Allen…
17.12.2017 08:39  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Do rozeskakování se tentokrát probojovala desítka jezdců, která prošla všemi nástrahami základního kola bez problémů a především pak bez trestných bodů. Přesně polovině jezdců se v rozeskakování  podařilo opět zajet bez shození a rozhodující tak byl dosažený čas.

Daleko od dalšího úspěchu neměl holandský jezdec Harrie Smolders, který sedlala koně Cas, a zajel v čase 31,14 vteřiny. Nakonec jeho výsledek však na lepší jak druhé místo nestačil. V čase 30,76 vteřiny se totiž dostal do cíle Ir Bertram Allen s koněm Gin Chin van het Lindenhof. Jednalo se nejen o bezchybnou, ale také nejrychlejší jízdu rozeskakování. Ta tak vynesla tomuto irskému jezdci vítězství.

Na třetí pozici se nakonec probojoval francouzský zástupce Simon Delestre, který v tomto parkuru představil svého koně Gain Line. Tato dvojice ztratila více jak vteřinu na druhé místo.

Naopak mezi čtvrtou a pátou pozicí rozhodovaly pouhé desetiny sekundy. O něco lepší čas měl nakonec Steve Guerdat a Ulysse des Forets, který si tak dojel pro čtvrtou příčku. Elitní pětici uzavřel Belgičan Wilm Vermeir a DM Jacqmotte.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE