reklama 11A

Sobotní české výkony při CSI Fontainebleau

ikonka

Ve francouzském Fontainebleau pokračoval během sobotního dne 5. května závodní program při CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce. České jezdkyně Sára Vingálková i Valentýna Kuková se tento den představily pouze vždy v jednom parkuru…
05.05.2018 19:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sobotní den se konal také Pohár národů pro děti, jednotlivcům však start nedovolili. Proto se během tohoto dne postavila na start Valentýna Kuková pouze jednou. Jednalo se o skokovou zkoušku 120 centimetrů vysokou, která se jela s jedním rozeskakováním. Tento den děti závodily na pískovém povrchu a české jezdkyni se s koněm Shadow podařilo dokončit bezchybně. V rozeskakování pak zajela slušný čas, o elitní pozice ji nakonec připravila jedna chyba.

Juniorka Sára Vingrálková tento den nastoupila do soutěže s koněm Celana Z. V dvoufázovém skákání s výškou překážek 140 centimetrů dokončila první fázi bezchybně, v té druhé pak jedenkrát chybovala.

Nedělní den pak zakončí tyto mezinárodní závody Grand Prix pro jednotlivé kategorie. My se můžeme těšit i na start českých jezdkyň.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv české výpravy




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE