reklama 11D

Skoková elita míří na pětihvězdové Dutch Masters

ikonka

Nizozemské město s´Hertogenbosch hostí ve dnech 9. – 11. března pětihvězdové parkurové závody Dutch Masters, které k účasti přilákaly nejlepší světové jezdce. Kdo změří síly při jednou z nejprestižnějších halových mítinků Evropy?
06.03.2018 15:57  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Dutch Masters si nenechá ujít ani vítěz posledního kola SP Henrik von Eckermann (SWE). Foto: FEI / Lotta Brundin Gyllensten
 
Přehlídka nejlepších dvojic současnosti, to je seznam startujících na CSI5* v s´Hertogenbosch. Početnou ekipu má domácí reprezentace, v níž nechybí Harrie Smolders, Maikel van der Vleuten, Jur Vrieling, Jeroen Dubbeldam či Gerco Schröder.
 
Představí se Francouzi Kevin Staut, Simon Delestre nebo Patrice Delaveau a silnou sestavu má také Německo, za které nastoupí mimo jiné Marcus Ehning a Christian Ahlmann. Dále můžeme jmenovat italské hvězdy Lorenza de Lucu, Emanuela Gaudianiho a Alberta Zorziho, portugalskou jezdkyni Lucianu Diniz, Švýcary Martina Fuchse a Steva Guerdata či členy švédského národního týmu Henrika von Eckermanna a Pedera Fredricsona. 
Dutch Masters si nenechá ujít ani Eric Lamaze (CAN) a Edwina Tops-Alexander (AUS).
 
Skákat se začíná v pátek 9. března. Grand Prix s překážkami do 160 cm dotovaná 800.000 eury je na programu v neděli odpoledne.
 

Výsledky z CSI můžete sledovat v tomto odkazu




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE