reklama 11C

Severní Morava bere zlato na MČR Martinice

Během soboty 16. července se uskutečnilo 2. kolo soutěže družstev v rámci mistrovství ČR v Martinicích. Ze zlata se nakonec po boji v rozeskakování raduje Severní Morava, a to ve složení Marek Klus, Marek Hentšel, Jiří Hruška a Kateřina Kubrická…
16.07.2016 19:51  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Družstvo Severní Morava 1 inkasovaloprvním kole jeden bod za čas, stejně jako Střední Čechy 1. V sobotu dokázaly oba týmy dokončit bez trestných bodů, a tak měly na kontě právě jeden bodpátečního prvního kola. O zlato se tak museli členi obou týmů rozeskakovat. Lepší výkon podalo nakonec družstvo Severní Moravy (Klus, Hentšel, Hruška, Kubrická), o všem však rozhodl součet časů. Jezdci obou silných týmů totiž anirozeskakování nechybovali, respektive trestné body se jednomu jezdci škrtaly.

součtu časů nakonec skončilo na druhém místě družstvo Střední Čechy 1, tedy Vladimír Malák, Přemysl Adam, Ondřej Potluka a Sergej Motygin. Bronz získal tým Severní Čechy 2, respektive Jan Chýle, Petr Koželuh, Nikola Bieliková a Jakub Smrčka. Na kontě měli jednu chybuprvního kola. 

Výsledky naleznete v záznamu závodů nebo na stránkách pořadatele ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE