reklama 11A

S Edwinou Topsovou-Alexandrovou o Prague PlayOffs

ikonka

Galashow světového parkuru v pražské O2 areně – Global Champions Prague PlayOffs – má již dva jisté účastníky. Po vítězi z Mexika Scottovi Brashovi se do Super Grand Prix se kvalifikovala v Miami Edwina Topsová-Alexanderová. A jak se do Prahy těší?
19.04.2018 07:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Na to jsme se trojnásobné olympioničky a dvojnásobné vítězky celé série Longines Global Champions Tour (2011, 2012) zeptali krátce po jejím vítězství v druhém kole letošního ročníku této prestižní světové série na Miami Beach...

Jste druhým jezdcem, který se kvalifikoval do Prague Playoffs. Co to pro vás znamená? 
Je to báječné! Až do chvíle, kdy jsem vyšla z kolbiště, jsem to netušila. Opravdu jsem nevěděla. V Praze jsem ještě nikdy nebyla a je to určitě město, kam bych se ráda podívala. A samozřejmě s finále a Playoffs a vším, co se bude dít, to bude velice vzrušující. 

Co vás jako první napadne, když řeknu Praha a Česká republika? 
Vždy jsem věděla, že je to úžasné a krásné město. Bohužel jsem ještě neměla čas se tam podívat. Tak teď čas mít budu a už se strašně těším, až město uvidím. 

Jaký je váš názor na Global Champions League Prague Playoffs?
Myslím, že je to skvělá myšlenka a ohromný koncept. Skvěle to shrne celou sezonu. Je to velice vzrušující výzva a domnívám se, že na všechny klade velký tlak, což ji činí skutečně atraktivní. 

Jak obtížné bude pro týmy a pro váš tým se kvalifikovat?
Ještě jsem se nedívala, jak si náš tým vede, ale myslím, že je před námi ještě dlouhá cesta. Ještě máme před sebou kus práce, tak uvidíme, co se bude dít v dalších kolech. Pracujeme na tom a přibližujeme se. 

Foto Stefano Grasso/GCL
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE