reklama 11A

Rehabilitační klinika Equiwell objektivem EquiTV

Z našich stránek již možná víte, že koncem května 2014 oficiálně zahájí provoz v Hrobicích na Pardubicku první rehabilitační klinika pro koně v České republice. S kamerou EquiTV jsme se tam vypravili zjistit podrobnosti o jejím provozu...
16.05.2014 13:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Klinika by měla vynikat svojí unikátností konceptu nadstandardní péče o koně. Poskytovat bude nejrůznější terapie ve velmi příjemném prostředí koním i lidem. V nabídce kliniky Equiwell je např. vodní pás, vibrační terapie, infračervená sauna, Viofor terapie, Activomed nebo laserová terapie.
 
Více již prozradí osobně zakladatelka a majitelka kliniky Equiwell je Mgr. Adéla Lišková. Ta po 14 letech praxe a řadě mezinárodních školení a kurzů je uznávanou koňskou zubařkou, a podpořila tak rozvoj tohoto opomíjeného oboru. Od roku 2010 se zaměřuje na průzkum oblasti rehabilitace koní. Navštívila různé rehabilitační kliniky v Německu, Rakousku, Anglii, či Dánsku, kde sbírala zkušenosti a know-how pro vznik projektu Equiwell. Ten se stává od konce května roku 2014 realitou!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE