reklama 11C

Páteční CSI5-W* v Göteborgu pro Lucianu Diniz

ikonka

O závěr pátečního dne 23. února se v Göteborgu při mezinárodních skokových závodech CSI5*-W postaral parkur s výškou překážek 150 centimetrů. V nejlepší formě se tentokrát předvedla Luciana Diniz z Portugalska, když porazila německé duo…
24.02.2018 08:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Vítězný čas portugalské dvojice Luciany Diniz a Fit For Fun 13 činil 57,18 vteřin. Jednalo se o absolutně nejrychlejší jízdu, kterou nikdo, tedy ani z chybujících jezdců, nepřekonal.

Nejblíže se k němu dostali dva němečtí reprezentanti. Daniel Deusser a koněm Tobago Z si zasloužil za bezchybnou jízdu a čas 57,91 vteřiny nakonec druhou příčku. Jeho krajan Marcus Ehning a Comme II Faut tentokrát obsadil třetí pozici. Tento německý reprezentant dokončil trasu parkuru v čase 58,16 vteřiny.

Časy na předních místech byly tentokrát více vyrovnané a z šestnácti bezchybných jezdců se pod 60 sekund dostala elitní pětice. Vedle již zmíněných jezdců to byla také domácí zástupkyně Irma Karlsson s koněm Ida van de Bisschop. Pátou pozici nakonec obsadil Werner Muff a Cosby.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE