reklama 11D

Pařížské sobotní odpoledne při CSI5* pro Astena

ikonka

V Paříži se během sobotního odpoledne 2. prosince uskutečnila jedna ze dvou soutěží v rámci CSI5*. Byla jí soutěž 150 centimetrů vysoká, kde o pořadí rozhodovalo jedno rozeskakování. V něm se nejlépe předvedl Holanďan Leopold van Asten…
02.12.2017 21:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Do rozeskakování se po bezchybném základním kole dostalo celkem devět jezdců. Poměrně zajímavé bylo, že se nikomu nepodařilo dokončit pouze se 4 trestnými body na kontě a na dalších třech místech za elitní devítkou skončili tři reprezentanti USA shodně s jednou chybou a k tomu jedním trestným bodem za překročený čas.

V postupující devítce jezdců do rozeskakování měli domácí třetinové zastoupení. I přes dobré výsledky se však francouzští reprezentanti na lepší než druhé místo nedostali. Nejlepší výkon totiž podal Holanďan Leopold van Asten s koněm VDL Groep Miss Untouchable. Svojí suverénní jízdou si vytvořil více jak dvousekundový náskok.

Druhé i třetí místo pak připadlo domácím. Druhý nejlepší výkon podala Alexandra Paillot s koněm Polias de Blondel, která zajela v čase 34,17 vteřiny. Na třetí pozici se pak umístil Nicolas Delmotte. Ten se dostal do cíle s koněm Urvoso du Roch v čase 34,51 vteřiny.

V závěru sobotního dne se jede dvoukolová soutěž Riders Masters Cup, jejíž druhé kolo začne až ve 22 hodin. O výsledcích vás budeme následně informovat.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE