reklama 11D

Osmé místo Aleny Gasperl v GP při CSI Kreuth

ikonka

Početná česká ekipa zakončila v neděli 26. listopadu svou účast na mezinárodních závodech v Kreuthu. V Grand Prix, kde překážky měřily 145 cm, se z českých jezdců nejvíce dařilo Aleně Gasperl, která dokončila soutěž na osmém místě…
26.11.2017 19:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Do Grand Prix při CSI2* nastoupilo celkem šestapadesát dvojic, mezi kterými nechyběly ani ty startující pod českou vlajkou. Na parkuru vysokém 145 cm se z českých jezdců nejvíce dařilo Aleně Gasperl, která se jako jediná dokázala probojovat do rozeskakování, kde v sedle koně Coupe Daenemark počítala osm trestných bodů. Tento výsledek stačil české dvojici na pěkné osmé místo. Jan Štětina spolu s Verdi S protnul cílovou pásku základního parkuru se čtyřmi trestnými body, které mu tak zabránily v dalším pokračování v soutěži.

Stejný osud potkal Jana Štětinu i v další soutěži v rámci CSI2*. Zde český reprezentant také dokončil základní kolo se čtyřmi trestnými body, a to v sedle Benita tentokrát na parkuru vysokém 140 cm. O jeden trestný body více pak ve stejné soutěži počítal Aleš Opatrný spolu s Exclusive Quintus.

Šestnáctým místem zakončila svou účast na tomto mítinku Tereza Veselá, která startovala v sedle koně Easy Jet ve finálové soutěži střední tůry na parkuru vysokém 140 cm. Naše Jezdkyně zde počítala dva trestné body. Jednu chybu připsali ve stejné soutěži Natálie Kreislová a Balina 5 i Jan Štětina a Ecelano Dd.

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE