reklama 11A

Marek Klus druhý při pátečním CSI Ebreichsdorf

ikonka

Česká ekipa pokračovala na mezinárodních závodech CSI v rakouském Ebreichsdorfu i v pátek 11. května. V nejnáročnější soutěži dne, kde překážky měřily 145 cm, se nejvíce dařilo Markovi Klusovi, který si zde dojel pro 2. místo…
11.05.2018 18:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V konkurenci více jak třiceti koní se v páteční soutěži v rámci Diamond Tour, kde překážky měřily 145 cm, dařilo z českých jezdců nejvíce Markovi Klusovi. Český reprezentant zde sedlal Carisona, s nímž po bezchybné jízdě obsadil skvělou stříbrnou příčku. Dvě chyby pak v této zkoušce zaznamenala Nikola Bieliková v sedle koně Carthinjo. Stejný osud potkal také Kamila Papouška, který v sedle Agaty Van Grasshopper navíc přidal jeden bod za čas.

Z čisté jízdy se radovala v Silver Tour na překážkách vysokých 130 cm Nikola Bieliková, a to v sedle koně Casillas. V této soutěži se dařilo také Sofii Najmanové, která spolu s Fhorlou protnula cílovou pásku s jediným trestným bodem.

Další dva bezchybné výsledky pro českou vlajku připsala v rámci pátečního programu Mariana Michličková, a to v sedle Idee Van De Achterhoek, když na parkuru vysokém 120 cm v rámci VIP Silver Tour obsadila sedmou příčku, a spolu s Cornet’s Boyem, se kterým si v Children Tour na 115 cm vysokých překážkách dojela pro čtvrté místo.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE