reklama 11C

Kros zamíchal pořadím Čechů při CIC Strzegom

ikonka

V sobotu 7. dubna absolvovala početná česká ekipa v rámci CIC Strzegom terénní zkoušku. Ta zamíchala pořadím českých dvojic především v CIC1*, kde se Miroslav Trunda spolu s Shutterflyke posunul na 4. příčku…
07.04.2018 19:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Po drezuře desátému Miroslavovi Trundovi v sedle Shutterflyke se dařilo v sobotním krosu soutěže CIC1* sekce A. Tam totiž český jezdec neinkasoval jediný trestný bod a s výsledkem z předchozího dne 32,40 trestných bodů se postavil na průběžnou 4. příčku. Stejný jezdec v této soutěži také průběžně uzavírá spolu s koněm Go’Brien elitní desítku. Z původně šestého místa se pak na místo dvanácté propadl po připsání 3,60 trestných bodů Robert Pokorný v sedle Floor.

V sekci B rovněž CIC1* startuje jako jediná v českých barvách Šárka Votavová. I té pomohla terenní zkouška, když se posunula o deset příček. V sedle Teddy Ready tak česká reprezentantka čistou jízdou vybojovala průběžnou 18. příčku.

Dvě české dvojice závodí v soutěži CIC2*. Celkem 6,80 trestných bodů připsala k původním 43,30 trestných bodů Barbora Kamírová spolu s Vanessou Mae. Petr Lacina v sedle koně Kamikatze přičetl během krosu 10 trestných bodů a na svém kontě má tak po dvou zkouškách 57,40 trestných bodů.

Čechům se daří i v národních soutěžích. V soutěži CNC P obsadil po drezuře a parkuru 3. příčku Lukáš Létat v sedle Coco Rico (29,10 tr. b.). Stejnému jezdci se daří i při CNC L, kde uzavírá elitní pětku spolu s Quidem 9 (33,20 tr. b.). Druhé místo po těchto dvou zkouškách při CNC LL patří Adéle Svobodové spolu s Unkas Boyem (31,20 tr. b.).

Výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE