reklama 11B

Jezdecké dění na Slovensku v 40. a 41. týdnu 2017

Pouze dva mítinku z plánovaných pěti se uskutečnily na Slovensku v období 40. a 41. týdnu. Podzimní cenu ve skocích a drezuře hostil hřebčín v Motešicích. Se sezónou se rozloučili také skokoví jezdci ve Vysoké pri Morave…
11.10.2017 19:47  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12B

Na období 40. a 41. týdnu bylo v kalendáři Slovenské jezdecké federace naplánováno celkem pět skokových a drezurních mítinků. Skokové závody byly zrušené v Litovské Sielnici a v Košicích. Prešovské podzimní drezurní závody byly z termínu 7. října přesunuty na 28. října.

Podzimní cena Motešic byla vypsaná jako náhrada za závody Challenger Motešice, které se měly uskutečnit 23. – 24. září. V termínu 7. – 8. října se tak jezdci měli možnost představit ve skocích i drezuře v hřebčíně Motešice. V nejvyšší skokové soutěži stupně ZL zvítězila Agáta Bajčíková v sedle Hektora. V rámci drezurního programu se uskutečnily dvě úlohy obtížnosti L. Úlohu DD ovládl Ádám Patócs spolu s Przedswit XIX s hodnocením 66,749 %. Stejná dvojice ovládla také úlohu DJ, kde získala rovných devětašedesát procent.

Závody nesoucí název Rozlúčka so sezónou hostil v sobotu 7. října parkurový klub ve Vysoké pri Morave. Zde v soutěži stupně L, s výškou překážek 120 cm, nenašla přemožitele Adela Chalková, která zde sedlala Sarah.

Na následující období je naplánován Šampionát mladých koní a Šampionát pony 2017, který se uskuteční v Trenčíně. Dva drezurní mítinky bude hostit Stupava a Poprad. Na stejné období byly také přesunuty hobby závody spřežení v Dolních Salibech ze 17. září.

Kompletní kalendář SJF naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE