reklama 11C

Jezdecké dění na Slovensku v 36. a 37. týdnu 2017

V pravidelné rubrice vás informujeme o jezdeckých závodech u našich východních sousedů. Týden s číslem 36 přinesl mimo jiné další mezinárodní parkurové závody na území Slovenska. A to není vše. Co se konalo a bude konat, se dočtete níže.
13.09.2017 12:24  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

 

Pezinok hostil ve dnech 8. – 10. září mezinárodní skokové závody CSI. Dařilo se při nich českým jezdcům, Aleš Opatrný bral v hlavní soutěži Grand Prix první i druhé místo. Z domácích reprezentantů si vedl nejlépe ve Velké ceně Radovan Šillo na Durant W, který skončil osmý, o jedno místo za ním dojela Monika Štangelová s Emmertonem. 
 
Během 36. týdne se konaly také národní parkurové závody ve Veľkých Ulanech. Nejvyšším parkurem byla stotřicítka, kterou ovládl Igor Šulek s Wavo Lampardem. Do 130 cm se skákalo i v Košicích, kde se z vítězství radoval Stanislav Podlesný na Casper Jordin.
 
Konaly se také drezurní soutěže, a to v Dlhé nad Oravou. Závodilo se až do úrovně S, v úloze S9 byla hodnocena nejlépe dvojice Simona Sklenárová a La Vienna, která dostala 64,861 %.
 
V týdnu s číslem 37 se budou konat skokové mítinky v Prešově, Viglaši a Trnavě. Dojde také na vozatajské soutěže, které hostí Topolčianky.
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE