reklama 11B

Jezdecké dění na Slovensku v 38. a 39. týdnu 2017

V období 38. a 39. týdnu se uskutečnila mistrovství Slovenské republiky hned ve třech disciplínách. Otevřený skokový šampionát hostil Šamorín, o medailích ve voltiži se rozhodovalo v Topol’čiankách a o cenné kovy v reiningu se bojovalo v Nemšové…
27.09.2017 15:02  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

V termínu 21. – 24. září se v jezdeckém areálu v Šamoríně rozhodovalo o mistrovských titulech v parkurovém skákání. Zlatou medaili z kategorie A, kde se jezdci představili v soutěžích stupně ST, ST+ a T, si odvezla Monika Noskovičová, která zde sedlala Abantu Van De Huiske. Na stříbrnou příčku se postavil Igor Šulek spolu s Wavo Aramis a elitní trojici doplnil Andrej Hollý a Quintara.

Kategorii určenou pro mladé koně do osmi let ovládl kůň Elasko Hero, sedlaný Tomášem Kuchárem, který si nejlépe poradil se třemi koly úrovně S, S+ a ST. Soutěže se stejnou obtížností absolvovaly také ženy, kde si pro vítězství dojela Barbora Sokolová spolu s koněm Reyna Wavo. V poslední hodnocené kategorii mistrovství, kategorii družstev, ovládli jezdci v barvách Bratislavské oblasti 4. Na zlatý stupínek se tak postavili Ján Cigan ml., Maroš Kuchár, Laura Bargarová a Jural Poláš.

Víkend 23. – 24. září patřil v Topol’činkách voltižnímu mistrovství. Zde si pro vítězství v kategoriích mladších dětí dojeli Matúš Solčianský, Eliška Nemčeková a mezi družstvy JO TJ Slávia UVLF Košice C. V soutěžích určených pro starší děti zlato vybojovali Andrej Meňhert a Ivana Cigáňová. Mezi juniory nenašli přemožitele Martin Sebastien, Kristína Hajduová a družstvo JO TJ Slávia UVLF Košice A. V seniorské kategorii žen odstartovala jako jediná Lucia Veselá. Ve dvojicích se nejvíce dařilo Stele Strečkové spolu s Ivanou Cigáňovou.

Trojlístek slovenských šampionátů doplnilo mistrovství v reiningu v Nemšové, odkud zatím nejsou výsledky k dispozici.

Kompletní kalendář SJF naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE