reklama 11C

Jezdecké dění na Slovensku v 35. a 36. týdnu 2017

Dalším významným mítinkem na Slovensku byly mezinárodní skokové závody CSIO3*, které hostil areál v Šamoríně. V konkurenci zvučných jmen si pro vítězství v nedělním Grand Prix dojel zlatý olympijský medailista Jeroen Dubbeldan…
06.09.2017 10:53  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

V termínu 31. srpna až 3. září hostil slovenský Šamorín další mezinárodní závody, tentokrát na úrovni CSIO3*. Vrcholem tohoto mítinku byla soutěž Grand Prix, kde si jezdci mohli dojet pro kvalifikaci na Světové jezdecké hry.

Z celkového počtu 46 startovních dvojic se podařilo probojovat do rozeskakování pouhé osmičce bezchybných. V nejrychlejším čase 37,05 vteřin se podařilo překonat náročný parkur rozeskakování s výškou překážek 160 cm americké dvojici Wilton Porter a Caletto Cabana, kterou však o vítězství připravily čtyři trestné body.

Bezchybný výkon ze základního parkuru se zde podařilo zopakovat čtyřem dvojicím. Nejlepší čas mezi jezdci s nulou 37,59 sekund si připsal zlatý medailista LOH v Sydney 2000 Jeroen Dubbeldan (NED) v sedle SFN Zenith, který si tak dojel pro zlatou příčku. Na druhé místo stačil výsledkem belgické reprezentantky Annelies Vorsselmans spolu s koněm Wilandro. Elitní trojici doplnil Brazilec Luis Filipe de Azevado Filho, který zde sedlal koně Chacito.

Z domácích jezdců se nejvíce dařilo Radovanovi Šillovi, kterému v sedle koně Durant W zabránil v postupu do rozeskakování jediný trestný body ze základního kola. Slovenská dvojice tak skončila na deváté příčce výsledkové listiny.

Přehled závodů následujícího období:

8. – 10. září – skoky – CSI2*, CSIYH1*, CSIAm-B, Pezinok
9. září – skoky – Vel’ké Úl’any
9. září – skoky – Košický pohár, Košice
9. září – spřežení – hobby závody Dunajský Klátov
9. září – Jesenna cena Oravy 2017, Dlhá nad Oravou

Kalendář SJF naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE