reklama 11A

Fotosoutěž: Pohodové koňské jaro a léto bez hmyzu

Tak nám začalo pro mnohé nejkrásnější období roku! Krásné počasí, bohatá pastva pro koně ale... Začíná být také kolem nás a hlavně koní obtížný hmyz. Zbavte se ho pomocí účinného repelentu Endure! Nyní jej můžete vyhrát v naší fotosoutěži!
07.05.2014 10:20  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
Ilustrační foto Josef Malinovský
 
Endure® je velmi účinný repelent proti hmyzu, který se nevypotí! Získáte s ním až 14 dnů kontroly na jednu aplikaci
 
Chcete vědět, jak jej získat zdarma? Stačí nám posílat fotografie na téma: „Pohodové koňské jaro a léto bez hmyzu“. To znamená, že ze zaslaných fotografií by měla sálat pohoda a rozhodně by na nich neměl být vidět obtížný hmyz! Pokud však do zprávy připíšete slogan uvedený na www.farnam.cz, zařadíme do soutěže i takové snímky, kde nějaká ta „moucha“ vidět jde. :o)
 
Soutěžní fotografie zasílejte od 23. dubna do 7. května na e-mail: equitv@equitv.cz spolu s kontaktními údaji (jméno, příjmení, e-mail, korespondenční adresa a telefon – pro případ výhry). NEZAPOMEŇTE připojit do zprávy prohlášení: „Prohlašuji, že jsem autorem zaslaného soutěžního snímku a souhlasím s jeho publikací v rámci soutěže ‚Pohodové koňské jaro a léto bez hmyzu‘.“ 
 
Zaslané fotografie budeme průběžně publikovat v galerii na našem Facebooku. Zdůrazňujeme, že popularita jednotlivých fotografií na Facebooku není rozhodující při vyhodnocení soutěže. Porota složená ze zástupců Farnam a Equinet se však při svém hlasování může v případě zájmu inspirovat ohlasem široké veřejnosti. Tři výherci repelentu Endure® budou vyhlášeni v následujících dnech po uzávěrce (jakmile budou všechny hlasy poroty sečteny) a uveřejněni na stránkách Jezdci.cz a EquiTV.cz.
 

Všeobecné podmínky:

A) Zaslané osobní údaje jsou považovány za důvěrné a nebudou použity jinak než v souvislosti s touto konkrétní soutěží. Soutěžící uděluje souhlas se zpracováním zaslaných osobních údajů v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
B) Zasláním fotografie do soutěže autor poskytuje souhlas s jejich užitím za účelem další propagace na webových stránkách Farnam, Jezdci.cz a EquiTV.cz a na Facebooku Farnam, Jezdci.cz a EquiTV.cz.
C) Zasláním fotografe každý soutěžící souhlasí s podmínkami fotografické soutěže a závazně prohlašuje, že disponuje autorskými právy k zaslané fotografii, a že souhlas se zveřejněním fotografie od příp. osob, které jsou na snímku zachyceny. Dále soutěžící prohlašuje, že si není vědom, že by třetí osoba bránila nebo zpochybňovala uveřejnění fotografií.
D) Společnosti Farnam a Equinet nepřebírají dodatečnou odpovědnost za původ fotografií a neručí za jejich pravost. Za případné porušení autorských práv je plně odpovědný soutěžící.
E) Společnosti Farnam a Equinet nezodpovídají za technické závady při odesílání či zpracování, ani za případné vzniklé náklady.
F) Společnosti Farnam a Equinet nenesou odpovědnost za jakoukoliv technickou chybu při odesílání nebo zpracování soutěžních podkladů a má právo konečného rozhodnutí ve všech záležitostech soutěže včetně jejího ukončení.
G) Společnosti Farnam a Equinet si vyhrazují právo kdykoliv bez udání důvodu zkrátit, přerušit nebo ukončit fotografickou soutěže či její pravidla. Společnosti Farnam a Equinet si vyhrazují právo změny podmínek soutěže, a to i bez předchozího upozornění.
H) V případě podezření na nedodržení pravidel si pořadatel vyhrazuje právo zaslané fotografie vyřadit.
 

Endure® Sweat-Resistant Fly Repelent

Velmi účinný repelent proti hmyzu, který je vhodný do sportu a silnou zátěž!
Vydrží a působí i ve vlhkých podmínkách!
Poskytuje až 14denní kontrolu po jedné aplikaci!
Obsahuje RepeLock®, speciální kondicionér, který pronikne a nevypotí se!
Chrání před kousavým a obtížným hmyzem, komáry, moskyty, klíšťaty a vší!
Odpuzuje a zabíjí moskyty a obsahuje sluneční krém!
Více na www.farnam.cz



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE