reklama 11B

Fieracavalli v kampani proti násilí na ženách

ikonka

Svět v posledních dnech obletěla kampaň proti násilí na ženách. Připojila se k ní také světoznámá výstava Fieracavalli, která se koná během posledního říjnového víkendu v italské Veroně. Více informací se dočtete v tiskové zprávě.
25.10.2017 09:47  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 

Je tomu několik dní, co veřejnost pobouřila aféra filmového producenta Harveyho Weinsteina v souvislosti se sexuálním obtěžováním několika slavných hollywoodských hereček. Následovala twitterová kampaň s hashtagem „metoo“, kterým dala řada žen najevo, že se i ony setkaly s nějakou formou obtěžování. Hostující hvězdou mezinárodní výstavy Fieracavalli bude také bývalá královna krásy Gessica Notaro (27), kterou znetvořil její expřítel poté, co jí chrstl do obličeje kyselinu. Gessia je známou milovnicí koní, a tak s radostí přijala pozvání na jednu z největších událostí agroturistiky a jezdectví letošního roku, která se koná již po stodevatenácté!
 
Na výstavu Fieracavalli v italské Veroně, která začíná již tento čtvrtek a potrvá do 29. října, se každoročně sjíždějí statisíce milovníků koní od profesionálů, nadšenců do hipoterapie, rekreačních jezdců až po rodiny s dětmi. Součástí čtyřdenní výstavy je, mimo jiné, také westernová show, parkurové skokové závody Longines FEI World CupTM nebo magické představení Magnifique plné drezur, originálních choreografií, akrobacie kaskadérů z Compagnia dei Folli a tanečních vystoupení. Chybět nebude ani unikátní 3D virtuální projekt jezdecké turistiky nebo přehlídka vzácných arabských plnokrevníků a 24 hodinová veterinární služba. Hlavní atrakcí letošního ročníku je však netrpělivě očekávaný Lorenzo – létající jezdec se svou jedinečnou římskou jízdou, kterého akce hostila naposled před třemi lety!  
 
Výstavu můžete navštívit zcela zdarma. Nutná je pouze předešlá online registrace na webových stránkách www.fieracavalli.it
 
Zdroj: tisková zpráva Fieracavalli



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE