reklama 11C

Světový pohár CSI5* ve Veroně s lídrem na startu

ikonka

Světový pohár Západoevropské ligy v parkurovém skákání má za sebou dvě kola. K třetímu CSI5* zařazenému do série se sjedou jezdci do italské Verony ve dnech 27. – 29. října. Na startu nebude chybět ani momentální lídr bodování Kevin Staut.
24.10.2017 15:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Do Verony míří i momentální lídr Světového poháru WEL Kevin Staut. Foto: FEI
 
Parkurový Světový pohár WEL 2017/2018 spěje k třetímu kolu. Hostí jej během posledního říjnového víkendu Verona v rámci světoznámého veletrhu Fieracavalli. 
 
Stejně jako na první dva mítinky, i do Itálie míří naprostá špička parkurového sportu. V čele bodování Světového poháru je Kevin Staut, který nechybí v řadách francouzské ekipy. Spolu s ním dorazí Simon Delestre, Pénélope Leprevost a Roger Yves Bost.
 
V německých barvách nastoupí vedle vítěze úvodního CSI5* World Cupu v Oslu Daniela Deussera také Christian Ahlmann či Marcus Ehning. 
Silnou sestavu Belgie zastupuje mimo jiné Pieter Devos, Jerome Guery nebo Gregory Wathelet. Nesmíme zapomenout i na Brity Johna Whitakera a Scotta Brashe a na početně nejsilnější italskou sestavu s Albertem Zorzim, Emanuelem Gaudianem a Lorenzem de Lucou. 
 
Na seznamech účastníků jsou také hvězdy jako Edwina Tops-Alexander (AUS), Betram Allen (IRL), Cian O´Connor (IRL), Steve Guerdat (SUI), Maikel van der Vleuten (NED) a mnoho dalších… 
 
První soutěž CSI5* je na programu v pátek 27. října. Celkem jich je připraveno sedm. Vrcholem bude pochopitelně nedělní Grand Prix počítaná do série World Cup neboli Světového poháru.
 

Výsledky z CSI5* Verona budou v tomto odkazu




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE