reklama 11B

Fieracavalli se v roce 2017 uskuteční již v říjnu

Jedna z nejstarších jezdeckých show proběhne ve dnech 26. až 29. října v prostorách Verona Exhibition Centre. Také letošnímu 119. ročníku bude dominovat především sport samotný. Přinášíme podrobnosti o programu…
22.09.2017 15:46  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Návštěvníci se mohou již nyní těšit na 17. ročník Jumping Verona, což jsou jediné parkurové skokové závody Longines FEI World Cup TM na italské půdě. 
 
Pozor, účast na veletrhu je zdarma, nutná pouze online registrace!
 
Každoročně se do Verony sjíždějí statisíce milovníků koní. Jedná se o více než stoletou tradici, kdy se na místním trhu poprvé uskutečnila koňská show. Dnes tato čtyřdenní show patří k nejvýznamnějším událostem v Itálii, pro kterou je chov koní a jezdectví významným ekonomickým potenciálem, a to především ve spojení s turistikou. Součástí je i westernová show, která láká především rodiny s dětmi. 
 
Na každý den je připravený bohatý večerní program až do 23:00 doprovázený country hudbou a vystoupením cowboyů a cowgirls, nebo možnost nakoupit si originální jezdecké oděvy na místním Vintage Marketu. Dech beroucí podívanou nabídne především magické představení Golden Gala plné koňských drezur, originálních choreografií, akrobacie a tanečních vystoupení, které diváky vtáhnou do světa těchto ušlechtilých zvířat. 
 
Návštěvníci akce budou mít nejen příležitost svést se na koni, ale také vyzkoušet unikátní virtuální 3D projekt jezdecké turistiky, který nabízí okolo 7 000 kilometrů jezdeckých tras nebo se zúčastnit vůbec prvního dvoudenního kurzu, kde bude možno diskutovat nad potenciálem tohoto relativně mladého odvětví. Projekt vznikl ve spolupráci European Academy for Rural Territories Hospitality a univerzity v Benátkách.
 
Pro více jak 3000 koní bude i letos k dispozici 24 hodinová veterinární služba s etických a vědeckým dohledem. Partnerem této služby je Islander Project, který je autorem projektu adopcí týraných koní a oslů.
 

Návrat arabských koní 

Jedním z největších lákadel akce bude přehlídka dvou set arabských koní, jednoho z nejstarších a nejkrásnějších světových plemen, které je symbolem elegance a perfektní tělesné stavby. Návštěvníci je najdou v hale č. 9, kde se bude odehrávat také řada doprovodných soutěží jako European Morphology Championship organizovaná italskou národní Asociací arabských koní nebo Fieracavalli Grand Prix zaměřená na arabské plnokrevníky narozené přímo v Itálii. 
 

Pocta vítězi

Hostem akce bude také Valentina Truppa, olympionička a světoznámá drezurní jezdkyně, která si Fieracavalli zvolila k oficiálnímu ukončení soutěžní kariéry svého věrného společníka, koně Chablis, spolu se kterým získala většinu svých medailí. 
 

Podrobnosti se dozvíte na adrese www.fieracavalli.it




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE