reklama 11C

Dvě umístění Emmy de Moussac v elitní desítce

ikonka

Na závěr mezinárodních závodů CSI v Kronenbergu se česká jezdkyně Emma Augier de Moussac dvakrát dostala do elitní desítky. V neděli 5. srpna skončila nejlépe šestá, a to s klisnou Hind, kterou sedlala ve finálové soutěži pro mladé koně…
05.08.2018 17:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká jezdkyně Emma Augier de Moussac na závěr skokových závodů v Kronenbergu zaznamenala několik velice dobrých výsledků. Pěkné šesté místo získala s klisnou Hind v soutěži CSIYH1*, kde na pětileté a šestileté koně čekal parkur 120/130 centimetrů vysoký. Jednalo se o dvoufázové skákání a česká dvojice nezaváhala ani v jedné části a dokončila tedy bezchybně.

Osmou příčku pak přidala Emma Augier de Moussac s klisnou Courage, s níž absolvovala Grand Prix jedoucí se při CSI1*. Jednalo se o skokovou zkoušku s jedním rozeskakováním, do něhož postoupilo třináct dvojic. Česká reprezentantka provedla svoji klisnu i rozeskakováním bezchybně. V základním kole dosahovaly překážky výšky 130 centimetrů.

Česká jezdkyně nechyběla ani v nejtěžší nedělní soutěže, a to Grand Prix při CSI2*. Na parkuru 145 centimetrů vysokém sedlala hřebce Country Boy a inkasovala 4 trestné body za jedno shození.

 

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE