reklama 11D

Dvě nedělní vítězství na dubnovém CSI Opglabbeek

Závěrečný den na mezinárodních skokových závodech CSI2* v Opglabbeeku byl pro českou výpravu úspěšný. Hned ráno si totiž v neděli 23. dubna připsal Kamil Papoušek vítězství v pětileté kategorii, kde při CSIYH sedlal koně Chaccamila…
24.04.2017 08:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Pro pětileté koně byla v rámci nedělní finálové soutěže připravena soutěž s jedním rozeskakováním. Do něho se probojovalo celkem 11 dvojic, mezi nimi pak nechyběl Kamil Papoušek. S klisnou Chaccamila dokázal nejen napodruhé dokončit bezchybně, dosáhl také na nejlepší čas. S náskokem téměř dvou vteřin si tak zaslouženě dojel pro vítězství.  

Tento jezdec nechyběl ani na startu Grand Prix, která se jela na parkuru 145/150 centimetrů vysokém. I zde Kamil Papoušek předvedl bezchybné základní kolo, a to s Centisimem. Trasu rozeskakování však nedokončili. Skončili tak na konečné sedmnácté příčce ve výsledkové listině.

Během neděle se však podařilo vyhrát ještě Alžbětě Malcové. S koněm Cartooci nenašla přemožitele na parkuru 115 centimetrů vysoké, který byl vypsán při CSI1*.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE