reklama 11B

Druhé místo Vavříkové při CDN Weikersdorf

ikonka

V sobotu 17. února se uskutečnil první závodní den národních drezurních závodů CDN-A v rakouském Weikersdorfu. Na startu nechybělo ani několik českých reprezentantů. V juniorské soutěži se velice dobře prezentovala česká jezdkyně Eva Vavříková…
17.02.2018 23:43  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V úloze FEI junioři-družstva jsme měli na startu hned tři české dvojice, a to dvě jezdkyně se třemi koňmi. Nejlepší český výkon podala Eva Vavříková společně s koněm Siracusa, když od rozhodčích získala 69,505 %. Nestačila pouze na slovenskou jezdkyni Leu Jakubíkovou s koněm Da Felice, která jako jediná získala vyšší hodnocení než 70 %.

Eva Vavříková tentokrát startovala se dvěma svými svěřenci, a to také s klisnou Belle Ennie, s níž se jí pravidelně daří. Tentokrát jejich výkon 66,306 % stačil na pěkné třetí místo výsledkové listiny.

O pořadí na čtvrtém až šestém místě pak rozhodovaly pouze desetiny procenta. S těsným rozdílem tak nakonec šestou pozici získala další česká reprezentantka, a to Eliška Skřivanová. S koněm Farewell obdržela od rozhodčích 65,315 % a o umístění v elitní pětici přišla jen těsně.

Českou ekipu doplnila na závodech Alexandra Hanáčková, která startovala v početnější konkurenci v úloze FEI St. Georg. S koněm Well Done získala slušné hodnocení v podobě 65,439 % a dojela si pro konečné osmé místo ve výsledkové listině.

České jezdkyně nebudou chybět na startu ani nedělních soutěží, a to v rámci odpoledního programu.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE

Foto: archiv jezdkyně




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }