reklama 11D

Eva Vavříková opět třetí na CDI v Zakrzowě

ikonka

Česká juniorská jezdkyně Eva Vavříková podala vydařený výkon i během nedělního dne 29. října. S klisnou Belle Ennie se představila v küru v rámci mezinárodních drezurních závodů CDI v polském Zakrzowě. S výborným výsledkem nad 71 % skončila třetí…
29.10.2017 17:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Úspěšná česká juniorka si po předešlých úspěších v pátek a sobotu dojela pro umístění v elitní trojici i v rámci nedělního küru. S klisnou Belle Ennie získala Eva Vavříková od rozhodčích slušné hodnocení v podobě 71,542 %. Tento výsledek nestačil jen na dvě německé dvojice, které si mezi sebou rozdělily první dvě místa, a tak si česká dvojice opět zasloužila pěkné třetí místo. Nejlepší výkon podal Němec Franz Otto Damm s koněm DSP Lifestyle. Tento reprezentant obdržel za svoji úlohu 73,458 %.

V tomto nedělním küru se představila také druhá česká jezdkyně Eliška Skřivanová. S klisnou Farewell tentokrát dokončila s výsledkem 62,292 % a dojela si pro jedenácté místo ve výsledkové listině. Pro tuto jezdkyni to byl prví start v rámci juniorské kategorie. Kvůli věku se totiž letos loučí s dětskou kategorií, a tak se již nyní účastnila náročnějších juniorských soutěží. 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.  




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE